Maak kennis met het gezicht achter de praktijk

 

Ik ben Wijka Bleumink en van jongs af, op de een of andere manier bezig in en/of met de zorg. Door levenservaring, opleidingen en werk in de zorg, heb ik me ontwikkeld in een richting die bij mij past: Natuurgeneeskunde.

De volgende natuurgeneeskundige therapieën heb ik me, tot nu toe, eigen gemaakt: opl. Westerse-, Chinese- en neuroreflextherapie, opl. HBO medische vakken en bijscholing/diploma volgens PLATO eindtermen, Orthomoleculaire Voeding en Suppletieadviseur, het afnemen van een EMB-test (EMB = Energetische Morfologische Bloedtest, waarbij ik met een vingerprikje bloed van u afneem en laat onderzoeken op tekort aan stoffen in uw lichaam), Reiki, Quantum Touch en Bloesemremedies. Daarnaast heb ik een groot aantal bijscholingen gevolgd en komen er telkens nieuwe bijscholingen bij, bijv. over Hormonen, Gewichtsbeheersing, ADHD-Dyslexie en Vrouwenklachten.

De behandelingen worden deels of volledig vergoed. Dit is afhankelijk van  de soort verzekering die u heeft gekozen. (Zie ook tabje tarieven.)

Ik geef de behandelingen in mijn praktijk aan huis, “Natuurgeneeskundige praktijk Op goede Voet” en voor bedrijven verzorg ik -op aanvraag- preventieve behandelingen.