Maak kennis met het gezicht achter de praktijk

Ik ben Wijka Bleumink en van jongs af, op de een of andere manier bezig in en/of met de zorg. Door levenservaring, opleidingen en werk in de zorg, heb ik me ontwikkeld in Natuurgeneeskunde.

De volgende natuurgeneeskundige therapieën heb ik me, tot nu toe, eigen gemaakt: Reflexologie (zoals Chinese-,Westerse- en Neuro voetreflexplustherapie, handreflexologie en oorreflexologie), opl. HBO medische vakken volgens PLATO eindtermen, Orthomoleculaire voeding en suppletie adviseur, Licht & Kleurentherapie, Reiki, Quantum Touch, Aromatherapie en Bloesemremedies (die ik alleen i.c.m. andere behandelingen geef). Daarnaast heb ik een groot aantal bijscholingen gevolgd en komen er telkens jaarlijks nieuwe bijscholingen bij, bijv. over Hormonen, vrouwenklachten, Ontzuren en ontslakken, Spijsverteringsklachten, gewichtsbeheersing en ADHD-Dyslexie. Ook voor de medische vakken volg ik jaarlijkse bijscholing.

De behandelingen worden deels of volledig vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Dit is afhankelijk van  de soort verzekering die u heeft gekozen. (Zie ook tabje tarieven.)

De zorgverzekeraar vergoedt helaas geen: ontspannende voetreflexplus- of preventieve voetreflexplusmassage en behandelingen tegen overgewicht, verslaving, Reiki,Quantum-Touch, bloesemremedies en aromatherapie.

Ik geef de behandelingen in mijn praktijk aan huis, “Natuurgeneeskundige praktijk Op goede Voet” en voor bedrijven verzorg ik -op aanvraag- preventieve behandelingen.