Maak kennis met het gezicht achter de praktijk

Ik ben Wijka Bleumink en van jongs af, op de een of andere manier bezig in en/of met de zorg. Door levenservaring, opleidingen en werk in de zorg, heb ik me ontwikkeld in Natuurgeneeskunde.

De volgende natuurgeneeskundige therapieën heb ik me, tot nu toe, eigen gemaakt: opl. Westerse-, Chinese- en neuroreflextherapie, opl. HBO medische vakken volgens PLATO eindtermen, Orthomoleculaire Voeding en Suppletieadviseur, Reiki, Quantum Touch en Bloesemremedies. Daarnaast heb ik een groot aantal bijscholingen gevolgd en komen er telkens jaarlijks nieuwe bijscholingen bij, bijv. over Hormonen, Spijsverteringsklachten, Gewichtsbeheersing, ADHD-Dyslexie, Licht & Kleurentherapie en Vrouwenklachten. Ook voor de medische vakken volg ik jaarlijkse bijscholing.

De behandelingen worden deels of volledig vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Dit is afhankelijk van  de soort verzekering die u heeft gekozen. (Zie ook tabje tarieven.)

Ik geef de behandelingen in mijn praktijk aan huis, “Natuurgeneeskundige praktijk Op goede Voet” en voor bedrijven verzorg ik -op aanvraag- preventieve behandelingen.