Viva! Ledenservice

Met ingang van 1 januari 2020, heeft Natuurgeneeskundige praktijk Op goede voet een samenwerkingsverband met ViVa! Ledenservice.

Dit heeft voor de Leden van ViVa! ledenservice voordelen. Als ViVa! Ledenservicelid ontvangt u op vertoon van uw geldige ViVa! Ledenpas, tot 31-12-2020,  10% korting op:

  • Voetreflexplusbehandelingen
  • Arm-handreflexmassages
  • Voet-onderbeenreflexmassages
  1. Licht & kleurentherapie
  2. Bloesemremedies
  3. Advies over voeding, ontzuring en supplementen
  4. Quantum-Touch
  5. Reiki

1 t/m 5 worden zo nodig ter ondersteuning van Voetreflexplus behandelingen ingezet en desgewenst bij arm-handreflexmassages en voet-onderbeenmassages

Het aanbod

Bij behandeling van een klacht is een intake en, in de beginperiode, meerdere wekelijkse consulten nodig.

Een intake kost €56,00 en vervolgconsulten á €47,00 .  Zonder 10% korting kosten de behandelingen respectievelijk €52,50 en €37,50.

Alleen op vertoon van een geldige ViVa! Ledenpas  ontvangt u 10% korting.
Afhankelijk van hoe u aanvullend bent verzekerd, wordt de nota ook nog (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Dit kunt u het beste vooraf even navragen bij uw zorgverzekeraar!

Ontspannende voet- of handreflexmassage

Voor een ontspannende voetreflex- of handreflexmassage is geen intake nodig. Ik zal wel vragen of er zaken zijn waarmee ik rekening moet houden. We beginnen dan met een ontspannende voetenbadje en een kopje thee of glas water en vervolgens beginnen we met de onderbeen- en voetenmassage of arm- en handmassage. Ik zal u daar voor vragen om uw onderbenen en/of voeten en/of armen te ontbloten. Ik gebruik voor deze massages massageolie en/of een body crème.

Een afspraak duurt 1 uur en kost €33,50. 

Een ontspannende voetmassage of handmassage zonder voetenbadje en zonder iets te drinken is ook mogelijk.

In dat geval duurt de massage 30 minuten en kost €20,00

Deze nota’s voor ontspannende voet- of handreflexmassage worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.